N-VA Scherpenheuvel-Zichem kiest nieuw bestuur

Op 7 maart 2016, over deze onderwerpen: Afdelingsbestuur, Afdelingsnieuws, Afdelingswerking

Op 4 maart kozen de leden van N-VA Scherpenheuvel-Zichem een nieuw bestuur voor de komende drie jaar. Xavier Lesenne werd unaniem herverkozen tot voorzitter. Nieuwe ondervoorzitter is Jan Van Nijlen, secretaris blijft Alex Van Nijlen.

“In feite kreeg de hele ploeg opnieuw het volledige vertrouwen”, aldus voorzitter Xavier Lesenne. “Het is nu belangrijk om onze afdeling en ons bestuur verder uit te bouwen met gemotiveerde mensen die in 2018 een duidelijk alternatief willen voorleggen aan de inwoners van onze stad.”

Want het moét anders, vindt de N-VA. “We vrezen dat de huidige meerderheidspartijen CD&V en Open Vld nu al bezig zijn hun coalitie veilig te stellen voor na 2018. Na meer dan 25 jaar hetzelfde beleid snakken de mensen van Scherpenheuvel-Zichem naar verandering. De recente tevredenheidsenquête in Het Nieuwsblad spreekt boekdelen: dit huidige bestuur zit bij de slechtsten van Vlaanderen”, zegt Xavier Lesenne.

Nieuw OCMW-raadslid

In de marge van de bestuursverkiezingen meldt de partij ook dat Johan Everaerts de eed aflegde als nieuw OCMW-raadslid voor de N-VA. Johan is 49 jaar en woont in Schoonderbuken, waar hij zich al jaren engageert in lokale gemeenschapsactiviteiten. Johan vervangt in de OCMW-raad Benny Vangelder, die gemeenteraadslid wordt in de plaats van Martine Vancauwenbergh, die om gezondheidsredenen een stap terugzette. Martine blijft wel lid van het afdelingsbestuur.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is