Minister Weyts investeert € 102.025 in Vrije Basisschool Sint-Jozefsschool in Messelbroek

Op 3 maart 2022, over deze onderwerpen: Onderwijs

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 102.025 in Vrije Basisschool Sint-Jozefsschool Messelbroek. “We blijven investeren in de kwaliteit van ons onderwijs. Dus ook in de onderwijsinfrastructuur”, zegt Weyts. “Onze leerlingen en leraren horen in de beste omstandigheden onderwijs te kunnen volgen en geven.” zegt Weyts.

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Scherpenheuvel-Zichem ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 102.025 in Vrije Basisschool Sint-Jozefsschool in Messelbroek. Concreet gaat het om de renovatie van het klooster inclusief een uitbreiding met 29m².

“Kwaliteitsvol onderwijs gaat samen met kwaliteitsvolle infrastructuur. Met deze investeringen bouwt Vlaanderen aan de toekomst van Scherpenheuvel-Zichem”, besluit N-VA Scherpenheuvel-Zichem tevreden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is