Scherpenheuvel-Zichem gebuisd voor goed bestuur

Op 18 november 2023, over deze onderwerpen: Bestuur, Gemeenteraadsverkiezingen 2024
Het Laatste Nieuws organiseerde afgelopen maand de online bevraging 'De Beste Gemeente van Vlaanderen' waarbij lezers een score konden geven op hun gemeente over verschillende thema's. We wensen Glabbeek - een bijna-buurgemeente - alvast te feliciteren met hun titel als 'De Beste Gemeente'.
 

Helaas geen felicitiaties voor onze stad.  Integendeel, ons stadsbestuur werd door zijn inwoners flagrant gebuisd met een score van 35/100. Kom met zo'n rapport thuis.  Onze stad staat ook in de lijst van 20 slechtst scorende gemeenten voor 'Gezelligheid en een Bruisend Gemeenschapsleven'.  We stellen maar vast.

Dat stemt tot nadenken en reflectie en zet ook aan tot actie.  En dat laatste is net wat we gaan doen bij N-VA Scherpenheuvel-Zichem.  We bereiden ons zorgvuldig voor op de gemeenteraadsverkiezingen van 13 okober 2024 en we zullen de komende maanden uitreiken naar onze inwoners, verenigingen, sportclubs enz.  We zullen oplijsten waar de prioriteiten liggen voor de aankomende bestuursperiode. Dat het tijd is voor verandering is duidelijk gebleken, zwart-op-wit.

Help ons mee met 2024, het jaar van de Verandering, voor te bereiden! Laat je horen en laat jouw ideeën achterhttps://scherpenheuvel-zichem.n-va.be/ik-verander-mee-in-2024

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is